013 - 820 00 82 [email protected]

Rombouts Revisie
Nobelstraat 2
5051 DV Goirle
013 820 0082

Openingstijden:
Ma t/m Vrijdag 8:00–17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Ons Bedrijf

Rombouts revisie is sinds 2009 uitgegroeid tot een professioneel en een vakkundig revisiebedrijf, dat niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland grote bekendheid geniet. Eigenaar Jan Rombouts is geen onbekende in de wereld van revisie en reparatie van motoren.

Na zijn MTS-opleiding in de werktuigbouwkunde en motorvoertuigentechniek, startte hij zijn loopbaan als stagiaire bij een Volvo-dealer en bij het motorenrevisiebedrijf Bols en Kooijman in Hilvarenbeek. Hij werkte zich hier op van bankwerker bij de motorenafdeling, naar voorman van de afdeling ruilcilinderkoppen. Het duurde niet lang of hij werd gepromoveerd tot chef werkplaats. Vervolgens werd hij hoofd bedrijfsbureau en als laatste bekleedde hij de functie van manager operations. In deze laatste functie zette hij naar volle tevredenheid een revisiebedrijf voor ruilmotoren in Roemenie op, waaraan hij ook leiding gaf.

Per 1 juli 2009 krijgt hij de kans om voor zich zelf te starten door een bestaand revisiebedrijf in Goirle over te nemen.

Binnen drie jaar had Jan Rombouts, samen met zijn vrouw Corrie en zijn vaste medewerkers het bedrijf uitgebouwd tot een sterke betrouwbare ondernemen met een goede naamsbekendheid.

In 2012 vond er nog een flinke uitbreiding plaats toen hij de revisieactiviteiten, de totale voorraad en het voltallige personeel van het in Middelbeers gevestigde Deenen Revisie overnam. Met deze overname werd een belangrijke stap gezet naar de revisie van industriemotoren. Een segment in de markt dat op dit moment steeds verder wordt uitgebouwd.